PISARNIŠKI STOLI ERGOVISION

PISARNIŠKI STOLI ERGOVISION

Pisarniški stoli Ergovison sestavljajo iTrekiStyle in iFlex. Poimenovali smo jih v duhu stilske povezave z uporabo vaše računalniške opreme kot so prenosnik, monitor, itd…

Verjamemo, da lepo urejen in opremljen pisarniški prostor vpliva na človeško dobro počutje in boljšo ustvarjalnost pri delu. Pisarniški stoli Ergovision so oblikovno dovršeni z visokokakovostnimi in trpežnimi materiali, ki se bodo prilegali marsikateremu delovnemu okolju. Ergonomska podpora ter raznovrstene nastavitve pisarniških stolov pa bodo doprinesli boljšemu udobju pri večurnem sedenju.

Vsak posameznik ima lahko različne potrebe in želje pri sedenju, zato pisarniški stol pred nakupom ustrezno preizkusite. Ne pozabite tudi na odmore in razgibavanja med večurnim sedenjem.

PREVERJENA KAKOVOST

Več kot 8 let na tržišču.
Prek 200.000 zadovoljnih uporabnikov.

Ustrezni pisarniški stoli lahko pripomorejo izboljšanju komfortnosti in produktivnosti na delovnem mestu. Ergonomski pisarniški stoli Ergovision iTrek vam zagotavljajo podporo sedenja povsod tam kjer jo potrebujete.

Z njim boste dobili vse. Mnogo različnih nastavitev pisarniškega stola vam omogoča, da si poiščete udobje sedenja lažje kot kadar koli prej.

%d