GDPR

Obrazec za prijavo ali urejanje obstoječih podatkov:

Posodobite vaše podatke:

Z izpolnitvijo in pošiljanjem zgornjega obrazca boste podelili soglasje, da vas naprej obveščamo o aktualnih vsebinah, promocijah in posebnih ponudbah. 

Dano privolitev oziroma uporabo osebnih podatkov, lahko kadarkoli prekličete z izpolnitvijo spletnega obrazca, ki ga najdete na povezavi: Odjava.

Povezava do obrazca za odjavo se bo tudi nahajala katerem koli sporočilu, ki ga boste prejeli od nas. Odjavite pa se lahko tudi s pisno zahtevo, ki jo pošljete na naslov podjetja: Epro Ljutomer d.o.o., Ivana Kaučiča cesta 24, 9240 Ljutomer, ali preko elektronske pošte na info@epro.si.

Osebni podatki (Zasebnost)

V nadaljevanju vam predstavljamo sistem zasebnosti podjetja Epro Ljutomer d.o.o. Prijazno vas prosimo, da jo preberete, saj vam predstavlja natančen vpogled v to, kako zbiramo, hranimo in obdelujemo vaše osebne podatke, ter vaše pravice v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

Svetujemo vam, da občasno ponovno preverite naš zavihek zasebnost, saj boste na ta način obveščeni o morebitnih spremembah.

V podjetju Epro Ljutomer d.o.o. in poslovni enoti Ptuj, se zavedamo pomena zasebnosti in se zavzemamo za popolno zasebnost naših strank. Zagotavljamo vam, da z osebnimi podatki ravnamo odgovorno in spoštljivo ter jih skrbno varujemo skladno z veljavnimi predpisi v Republiki Sloveniji, evropskimi zahtevami uredbe GDPR. Do vaših osebnih podatkov imajo dostop le pooblaščeni zaposleni v podjetju izključno v okviru namenov, ki so predstavljeni spodaj. Dostop do osebnih podatkov je omejen izključno na obseg in namen, ki sta potrebna za nemoteno izvajanje delovnih procesov, izvajanje prodajnega procesa in trženjskih namenov skladno s privolitvijo.

Upravljalec vaših osebnih podatkov je Računalniško podjetje Epro Ljutomer d.o.o, Ivana Kaučiča 24, 9240 Ljutomer. Osebne podatke zbiramo, hranimo in obdelujemo skladno z določbami Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov), z vsebino določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 s spremembami; ZVOP-1).

V Podjetju Epro Ljutomer d.o.o. in PE Ptuj uporabljamo zbrane osebe podatke le za občasno obveščanje o novostih in akcijah, ki jih pripravljamo v podjetju. Med letom pošljemo le manjše število obvestil uporabnikom. Pri vsakem obvestilu, ki ga boste prejeli od nas bo ponujena tudi enostavna možnost odjave od prejemanja obvestil.

Z spodaj naštetimi aktivnostmi naročnik dovoljuje Podjetju Epro d.o.o. uporabo svojih osebnih podatkov za zgoraj opisani namen. Naročnik ima pravico, da kadarkoli kontaktira Podjeteje Epro, z namenom posodobitve svojih osebnih podatkov. Osebne podatke zbiramo oziroma sprejemamo na različne načine:

– Z sprejemnim nalogom, ki ga prejmete ob naročilo v tiskani obliki v poslovalnicah Epro. Podatke prodajno osebje vnese v glavno elektronsko bazo podatkov – poslovni program.

– Z registracijo na spletni strani https://epro.si/kontakt prek spletnega obrazca.

– Ob prijavi v spletno trgovino https://epro.si/trgovina2.

– Ob uporabi spletne strani. Pri tem gre za spletne piškotke.

– Občasno prek nagradnih iger in aktivnosti za člane, pri čemer je potrošnik vedno seznanjen z namenom zbiranja in uporabe osebnih podatkov.

– Prek družabnih omrežij in drugih marketinških orodij, kot so aplikacije, pri čemer je potrošnik vedno seznanjen z namenom zbiranja in uporabe osebnih podatkov.

– Prek vaših vprašanj po elektronski pošti, navadni pošti ali prek drugih oblik komunikacije, ki temeljijo na osebnih podatkih.

Za nadaljnjo uporabo in obdelavo pridobivamo in hranimo naslednje podatke:

– osnovni osebni podatki za registracijo (ime, priimek, naslov, e-naslov, mobilna ali stacionarna številka);

– uporabniško ime in geslo;

– podatki za izstavitev računa v spletni trgovini (številka plačilne kartice, datum veljavnosti, CVV-koda, naslov za dostavo in izstavitev računa);

– podatki o nakupih in transakcijah (vrsta in število kupljenih in vrnjenih izdelkov, datum nakupa);

– podatki z naslova podpore strankam (vprašanja, odgovori in podatki, ki nam jih posredujete v tem kontekstu);

– fotografije, videoposnetki in komentarji, ki nam jih sami pošljete ali objavite;

– podatki z družabnih omrežij, ki nam jih posredujete s prijavo na spletni strani prek družabnih omrežij oziroma z interakcijo prek Facebook strani Epro Ljutomer in Epro PE Ptuj;

– lokacija in geolokacijski podatki, ki nam jih sami posredujete;

– vaši osebni podatki, pridobljeni iz javno dostopnih virov, vključno s podatki z družabnih omrežij;

– drugi podatki, ki nam jih posredujete v kontekstu vašega samoiniciativnega povpraševanja (npr. informacije o spletnih straneh, servisu, prodaji in svetovanju).

Naročnik lahko tudi kadar koli pisno zahteva, da podjetje Epro Ljutomer d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke.