Gaming računalnik: Elite Gamer i7

Gaming računalnik Elite Gamer je narejen za zahtevne igralce računalniških iger z izbiro komponent, ki poskrbijo za gladko in hitro delovanje z najvišjimi podrobnostmi in na višjih ločljivostih. Zmogljiv Core i7 procesor16 GB pomnilnika240 SSD in GTX 1070 grafična kartica pomenijo odlično izbiro za vse, ki iščejo računalnik, s katerim se bodo kar nekaj let brez težav zabavali z najnovejšimi igrami in tudi hitro opravili delo v grafičnih programih ali uredili video.

Osrednji del je štirijedrni Intel Core i7-7700 procesor v sodelovanju z zmogljivo grafično kartico  GeForce GTX 1070. Gladko sočasno delovanje več programov poskrbi 16GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Elitni vezni nabor Intel Z270 osnovne plošče ponuja vse potrebne priključke za povezavo komponent. Tako računalnik brez težav poganja vse igre v FullHD (1920×1080), ločljivosti z vsemi vklopljenimi podrobnostmi, prav tako ni težava tudi QHD (2560×1440) ločljivost. Vgrajen je 240 GB SSD za bliskovit zagon sistema in najbolj priljubljenih iger. Da prostora za preostale igre in vsebine ne bo tako hitro zmanjkalo je na voljo še dodatnega 2TB prostora na trdem disku.

gaming računalnik gamer

Gaming osnovna plošča ima vgrajeno odlično zvočno vezje, ločeno od ostalega dela za najčistejši zvok. Celotni paket zaključuje super atraktivno Cooler Master ohišje z rdečim 200mm LED ventilatorjem na prednji strani ter 120mm na zadnji strani za odlično hlajenje. Nameščen je operacijski sistem Windows 10 Home in tako je računalnik že pripravljen za uporabo.

gaming računalnik gamer

Računalnik je CE certificiran na Slovenskem institutu za kakovost in meroslovje (SIQ) in so v skladu z najnovejšimi zahtevami in zakoni o električni učinkovitosti računalniške opreme. Računalnik z napajalnikom porabi manj električne energije tako med delovanjem kot mirovanjem in tako zmanjšajo tudi vaš mesečni račun za elektriko v primerjavi z vašim starim računalnikom.

Že za: 1.837,93 €

%d bloggers like this: