Cenejši Apple iPad?

Podjetje Apple je septembra predstavilo številne nove izdelke, in sicer kar tri nove pametne mobilne telefone iPhone, večpredstavnostni predvajalnik Apple TV 4K in pametno ročno uro Watch Series 3.

V začetku naslednjega leta pa naj bi na svoj račun prišli ljubitelji tabličnih računalnikov iPad. Računalniški gigant naj bi namreč ponudil v prodajo še cenejši tablični računalnik. Ta bo pripomogel k temu, da bo podjetje Apple povečalo svoj tržni delež, saj naj bi se po ocenah poznavalcev za iPad odločilo več kupcev.

Podjetje Apple bo na začetku leta 2018 ponudilo v prodajo cenejšo različico tabličnega računalnika iPad, za katerega bo v Združenih državah Amerike v prosti prodaji treba odšteti preračunanih 220 evrov oziroma za preračunanih 60 evrov manj od trenutno najcenejšega modela. Čeprav tehnične lastnosti novosti še niso znane, mnogi verjamejo, da bo kos tudi zahtevnejšim opravilom. Apple se po vsej verjetnosti ne bo »podpisal« pod model tabličnega računalnika, ki ima podpovprečne tehnične značilnosti.

Mnogi poznavalci so prepričani, da bo nova tablica iPad dejansko sestavljena iz delov današnjih modelov, kmalu zatem pa naj bi sledili še zmogljivejši in s tem seveda dražji modeli. Več o najcenejšem tabličnem računalniku iPad vseh časov pa bo znanega že v prvih tednih naslednjega leta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google
Share on email
Email

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: