Počasen iPhone

Zakaj?

Če uporabljate pametni mobilni telefon iPhone zagotovo veste, da je podjetje Apple s pripravo mobilnega operacijskega sistema iOS 11 namerno upočasnil delovanje starejših modelov pametnih mobilnih telefonov iPhone.

Če uporabljate pametni mobilni telefon iPhone zagotovo veste, da je podjetje Apple s pripravo mobilnega operacijskega sistema iOS 11 namerno upočasnil delovanje starejših modelov pametnih mobilnih telefonov iPhone. Tu je šlo za upočasnjevanje pametnih mobilnih telefonov iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 ter iPhone SE in sicer ko so njihove baterije bodisi iztrošene ali skoraj izpraznjene. Ker pa to podjetje Apple uporabnikom ni takoj razkrilo, so se mnogi odločili kar za nakup novega pametnega mobilnega telefona, kar je seveda posledično razjezilo mnoge.

Apple se zaradi prikritega upočasnjevanja delovanja pametnih mobilnih telefonov iPhone mora trenutno zagovarjati pred ameriškim ministrstvom za trgovino (Department of Commerce). Ta je v zagovoru pojasnil, da uporabnikom ne razkrije namernega upočasnjevanja naprav zgolj zaradi tega, ker so se želeli prepričati, ali bo ta poteza odpravila napako, ki je bila povezana z nenadnimi izključitvami pametnih mobilnih telefonov Android. Težava je bila namreč v tem, da je nekaterim uporabnikom zaradi slabe baterije iPhone enostavno prenehal delovati in to kljub temu, da je bilo na voljo še nekaj baterije. To pa je v slabo voljo spravilo marsikaterega uporabnike priljubljenega telefona.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google
Share on email
Email

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: