Ali veste, kdaj bo Galaxy S9 na prodaj pri nas?

Na svetovnem spletu se na dolgo in široko razpravlja o prihajajočem pametnem mobilnem telefonu Galaxy S9 podjetja Samsung, ki naj bi bil javnosti prvič razkrit med kongresom Mobile World Congress oziroma po nekaterih navedbah celo dan prej.

Na svetovnem spletu se na dolgo in široko razpravlja o prihajajočem pametnemmobilnem telefonu Galaxy S9 podjetja Samsung, ki naj bi bil javnosti prvič razkrit med kongresom Mobile World Congress oziroma po nekaterih navedbah celo dan prej. To po vsej verjetnosti pomeni, da bo novost uradno predstavljena 25. februarja letos, na prodaj pa bo v mesecu marcu. Pri nas in v številnih evropskih državah pa naj bi bilo novost mogoče kupiti konec marca, za vstopno različico pa bomo po vsej verjetnosti morali odšteti okoli 725 evrov, kar bo vsaj glede strojne opreme relativno ugodno.

Galaxy s9

Priznani pisec spletnih dnevnikov Evan Blass naj bi od zanesljivih virov blizu podjetja Samsung pridobil informacije, da naj bi bil pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S9 javnosti uradno predstavljen 26. februarja letos, prednaročila naj bi stekla že prvega marca, na prodajne police trgovin pa naj bi zašel 16. marca. Ta je prepričan, da bo novost po zasnovi zelo podobna njegovemu predhodniku telefonu Galaxy S8. To pomeni, da bo vstopni model telefona Galaxy S9 opremljen s 14,7-centimetrskim (5,8-palčnim) zaslonom Super AMOLED ločljivosti QHD, pod njim pa naj bi se nahajal bralnik prstnih odtisov podjetja Qualcomm, ki naj bi zagotavljal zanesljivo in predvsem hitro prijavo.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S9 naj bi uporabnikom še vedno nudil klasičen 3,5-milimetrski priključek za slušalke, za hitro upravljanje z napravo pa bo na voljo digitalna asistentka Bixby. Glede na govorice naj bi bila novost opremljena še z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 12 milijonov slikovnih s stabilizatorjem slike in sprednjo kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk. Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S9 naj bi bil opremljen še s procesorjem Snapdragon 845 oziroma Exynos 9810 (odvisno od trga prodaje) in z zgolj štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika (kitajska podjetja sicer že množično ponujajo telefone s šestimi gigabajti pomnilnika), medtem ko bo za shranjevanje podatkov na voljo od 64 gigabajtov pa vse do 128 gigabajtov prostora.

Vir: Računalniške novice

Slike so simbolične!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google
Share on email
Email

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: