ACER Nitro 5

Prenosni računalnik Acer Nitro 5

Prenosni računalnik Acer Nitro 5

Prenosni računalnik Acer Nitro 5 AN515-51-57LA vam omogoča, da se poženete v svet iger z obliko, ki vas odnese preko meja običajnih prenosnikov. Poganja ga štirijedrni procesor Intel Core i5-7300HQ, kateremu pomaga 8GB rama in grafična kartica GTX 1050 z 2GB grafičnega pomnilnika. Za namestitev iger in programov je tu 128 GB SSD ter 1TB trdi disk za dodatno shrambo podatkov in iger. Igro bo prikazal na odličnem 15,6″ neodsevnem zaslonu z ločljivostjo 1920×1080 z IPS matriko, ki ponuja najboljše barve in odličen vidne kote. Na voljo so vsi potrebni priključki, vključno z najnovejšim USB 3.1 Type-C.

Najboljša vizualna in audio izkušnja
Izboljšajte svojo igro z Dolby Audio Premium zvočniki. Dolby premium izboljša vašo zabavo z bogatim, močnim zvokom in ojačanim basom. Dinamično prilagaja zvok, da ponuja najboljšo obkrožujočo izkušnjo.
IPS matrika vam omogoča, da jasno vidite na zaslon pod vsemi koti in ob tem obdrži enako visoko kvaliteto barv. Jasnina je zagotovljena s FullHD 1920×1080 ločljivostjo.

Prenosni računalnik Acer Nitro 5
Prenosni računalnik Acer Nitro 5

Moč brezžičnosti
Močan signal je zagotovljen s strateško postavljenima 2×2 MIMO antenama in 801.11ac standardom.

Vklopite hlajenje
Ko zahtevna igra potrebuje dodatno moč lahko prevzamete nadzor z Acer CoolBoost. Z njim lahko ročno nadzorujete proces hlajenja in omogoče sistemu z dvema ventilatorjema in pridobite do 11% znižanje temperature procesorja in grafične kartice.

%d bloggers like this: